Welkom bij BOS bouwadvies

BOS bouwadvies verzorgt complete bouwprocessen voor ondernemers en particulieren. Wij ondersteunen ontwikkelaars, gebruikers en beheerders van bedrijfsgebouwen bij alle bouwkundige zaken.

Ontwerp

Ontwerp van uw woning, bedrijfspand of welk gebouw
dan ook.

Advies

Niemand weet meer hoe het moet? Bij BOS bouwadvies
geven wij u een betrouwbaar, goed onderbouwd advies
waar u op kunt bouwen.

DigiCarto

Het beheer van vastgoed wordt een eitje met DigiCarto. Dit tekeningbeheersysteem is meer dan alleen maar een digitaal archief. Lees meer op www.digicarto.nl

Leer voor veilig verkeer

Binnenkort wordt deze brochure weer uitgedeeld op de basisscholen om kinderen te wijzen op hun veiligheid in het verkeer; hoe ga je veilig de straat op! Er worden tips gegeven over bijvoorbeeld verlichting, maar ook uitleg over verkeersborden. Op een eenvoudige manier, met veel kleur en plaatjes wordt behandeld wat er allemaal dagelijks in het verkeer plaatsvindt en hoe je veilig deelneemt. brochure BOS bouwadvies ondersteunt dit initiatief van harte! Lees meer

Nieuwe EPA-W adviseur!

 

We zijn er trots op dat we bekend kunnen maken dat Wilco Kaper onlangs geslaagd is voor het EP-W/B examen. Hiermee is hij erkend en vakbekwaam energieprestatie adviseur voor de woningbouw en kan hij volgens de NTA8800 woningen opnemen en laten registreren. 

 

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u een EPA-label nodig voor uw woning? Neem dan z.s.m. contact met Wilco via wilco@bosbouwadvies.nl of bel 0341 361 362. 

Niet verhuizen, maar wilt u weten hoe u uw huidige woning kunt verduurzamen? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Hanno van der Mark werkt samen met Veluwe Duurzaam om u op dit gebied te kunnen adviseren. Voor meer informatie: hanno@bosbouwadvies.nl 

 

 

Verduurzaming woongebouw VvE Cayennedreef

BOS bouwadvies is door Com-bo Vastgoedbeheer gevraagd om Vereniging van Eigenaren (VvE) Cayennedreef te Utrecht te te adviseren over verduurzamingsmogelijkheden van hun  woongebouw.

Allereerst is er een inventarisatie naar energiebesparingsmogelijkheden uitgevoerd, waarna het bestuur van de VvE enkele voorstellen nader uitgewerkt wilde zien. In samenwerking met de VvE en de beheerder is besloten voor uitvoering van een zevental verduurzamingsmaatregelen én om de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor VvE’s aan te vragen.

In december 2020 heeft BOS bouwadvies alle bescheiden voor deze subsidieaanvraag én deze aanvraag bij RVO verzorgd. Februari jl. heeft de VvE de subsidie voor het energieadvies met het Duurzaam MeerJaren OnderhoudsPlan (DMJOP) ontvangen.

BOS bouwadvies zal de VvE verder begeleiden in het RVO-traject en adviseren en ondersteunen bij het aanvragen van de VvE Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds. Zodra de SEEH-subsidie is toegekend en de Energiebespaarlening is geregeld zullen wij de VvE ontzorgen bij de uitvoering van de geadviseerde verduurzamingsmaatregelen.

Veiligheid voor alles: Ontruimingsplattegronden

Ontruimingsplattegronden zijn bedoeld voor preventief gebruik en zodat men zich kan oriënteren. Werkt u binnen een pand, dan bent u meestal wel op de hoogte van de diverse uitgangen. Maar uw gasten weten dat vaak niet.

De plattegronden hangen daarom op plaatsen waar veel mensen komen, zoals binnenkomst/receptie, koffiecorners en toiletgroepen.

BOS bouwadvies heeft een overzichtelijke standaard ontworpen. Deze is naast inhoudelijk ook representatief. Alle vluchtplattegronden worden in kleur geleverd op A3- of A4-formaat. En indien gewenst aansluitend op de huisstijl van uw organisatie.

Voor meer informatie, de mogelijkheden of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen: info@bosbouwadvies.nl

Bereikbaar zoals altijd

Beste bezoeker,

Het is een vreemde tijd, met het Coronavirus wat veel bepaalt. Maar inmiddels zijn we er na een jaar ook wel een beetje aan gewend. Het leven gaat door en zo ook het werk!

Al werken we wat vaker thuis, toch zijn we telefonisch gewoon bereikbaar op 0341 361 362. En wilt u een afspraak maken dan is dat natuurlijk mogelijk. We houden afstand en dragen een mondkapje.

We horen graag van u!

Met vriendelijke groet en blijf gezond!

Team BOS bouwadvies

Kantoor en loods gemeentewerf gemeente Putten

De opdracht voor dit verbouwde pand van de gemeente Putten was om een kantoor te realiseren met zicht op de werf aan de overzijde van de weg. In het gebouw is ook de kantine voor de buitendienst medewerkers opgenomen. Een centraal punt wat door de robuuste buitengevel kenmerkend is voor het soort ruwe en stevige werkzaamheden dat dagelijks uitgevoerd wordt.