Contact

Op zoek naar antwoorden of meer informatie? Neem gerust contact met ons op! We staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Contact-informatie

Kantoor

Midden Engweg 27
3882 TS Putten

}

Openingstijden

ma – vr: 08.00 tot 17.00 uur
za – zo: gesloten

v

Neem contact op

info@bosbouwadvies.nl
(0341) 361 362

Plan een gratis adviesgesprek in

Ik wil (ver)bouwen, heb ik hier een vergunning voor nodig?

Of u nu een kleine aanpassing aan uw woning overweegt of een grotere bouwplannen heeft, wij staan klaar om u te helpen. Hoewel niet alle aanpassingen een vergunning vereisen, is het belangrijk om te weten wanneer dit wel het geval is. Bijvoorbeeld, het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van uw woning binnen bepaalde afmetingen kan vergunningsvrij zijn. Ons team helpt u graag bij het bepalen of uw geplande aanpassing vergunning vereist. Neem contact op om uw situatie te bespreken en te ontdekken hoe BOS Bouwadvies u kan ondersteunen bij het verkrijgen van benodigde vergunningen.

Maakt BOS bouwadvies ook ontwerpen?

Absoluut, bij BOS Bouwadvies zijn we niet alleen gespecialiseerd in vergunningen en bouwbegeleiding, maar we bieden ook uitgebreide ontwerpdiensten aan. Ons toegewijde team van architecten en ontwerpers zet zich in om uw visie tot leven te brengen. We streven ernaar om innovatieve en functionele ontwerpen te creëren die passen bij uw specifieke wensen en behoeften. Van het eerste concept tot de uiteindelijke plannen, we zoeken voortdurend naar de best mogelijke oplossingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te bespreken hoe we u kunnen helpen met uw ontwerpuitdagingen.

Ik wil graag verduurzamen, kan BOS bouwadvies mij hierbij helpen?

Zeker weten, bij BOS Bouwadvies begrijpen we het belang van duurzaamheid in de bouwsector. Of u nu wilt overstappen op groenere energiebronnen, uw gebouw energie-efficiënter wilt maken of uw pand wilt voorzien van een energielabel, wij staan voor u klaar. Onze experts kunnen u helpen bij het uitvoeren van energieanalyses, het verbeteren van de isolatie en het implementeren van duurzame technologieën. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen bij het verduurzamen.

Ondersteunt BOS bouwadvies ook VVE’s?

Zeker! Bij BOS Bouwadvies bieden we uitgebreide ondersteuning voor Verenigingen van Eigenaren (VVE’s). Of het nu gaat om het uitvoeren van bouwtechnische inspecties, het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen (MJOP) of het adviseren over renovatie- en onderhoudsprojecten, ons ervaren team staat klaar om VVE’s te begeleiden. We begrijpen de specifieke behoeften van VVE’s en streven ernaar om passende oplossingen te bieden. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we uw VVE kunnen ondersteunen.

Kan ik bij BOS bouwadvies stage lopen en zijn er vacatures beschikbaar?

Absoluut! Bij BOS Bouwadvies bieden we regelmatig stageplaatsen aan voor enthousiaste individuen die de wereld van bouwadvies en ontwerp willen ontdekken. Onze stages bieden waardevolle praktijkervaring in een ondersteunende omgeving.

Bovendien zijn we voortdurend op zoek naar getalenteerde medewerkers om ons team te versterken. Als je interesse hebt in een positie bij BOS Bouwadvies, laat het ons weten. Neem contact op om informatie te krijgen over beschikbare stageplekken en mogelijke vacatures. We kijken er naar uit om in contact te komen en te bespreken hoe we samen kunnen werken.

BOS bouwadvies