Nieuwbouw woning

Putten

Projectomschrijving

Voor onze opdrachtgever hebben wij het ontwerp mogen verzorgen voor een ruime vrijstaande woning met een bijbehorende vrijstaande schuur. Dit project is gestart met een grondige analyse van de wensen en eisen van de opdrachtgever, waaruit wij een gedetailleerd programma van eisen hebben samengesteld. Dit programma van eisen diende als leidraad voor ons schetsontwerp.

Ons schetsontwerp hebben we vervolgens uitgewerkt tot een 3D-model, waarmee we de opdrachtgever actief hebben betrokken bij het ontwerpproces. Met behulp van dit model konden we realistische visualisaties presenteren, wat van essentieel belang was om een duidelijk eindbeeld te creëren en eventuele aanpassingen te bespreken.

Toelichting werkzaamheden

Onze dienstverlening omvat een breed scala aan activiteiten om dit project tot een succes te maken. We zijn begonnen met een grondige inventarisatie van de bestaande situatie ter plaatse. Vervolgens hebben we intensief samengewerkt met de opdrachtgever om het programma van eisen te ontwikkelen, dat als de basis diende voor het ontwerp. Daarnaast hebben we de verantwoordelijkheid genomen voor het coördineren van alle benodigde vergunningen en het uitvoeren van verschillende onderzoeken om ervoor te zorgen dat het project conform de geldende voorschriften en normen werd uitgevoerd. Tijdens de uitvoeringsfase hebben we gewerkt aan gedetailleerde werktekeningen om ervoor te zorgen dat het ontwerp werd gerealiseerd zoals bedoeld.

Onze bijdrage

3D model, Bouwtoezicht, Ontwerp, vergunningsaanvraag, Werktekeningen

Bouwjaar

2022

Opdrachtgever

Particulier

Ontwerp

BOS bouwadvies

Specialisme

Architectuur | Bouwadvies
Firegroup-3
Firegroup-2