OVER BOS bouwadvies

Meer dan 25 jaar ervaring

Sinds 1994 is BOS Bouwadvies uw betrouwbare partner voor deskundig bouwadvies op maat. Het bouwadviesbureau is opgericht door Aalt Bos en begon in 1994 onder de naam Bouwkundig Adviesbureau BOS. In 2007 hebben we de bedrijfsnaam gewijzigd en sindsdien staan we bekend als BOS Bouwadvies.

Met trots bieden wij advies gedurende elke fase van het bouwproces, met als doel u als opdrachtgever volledig te ontzorgen. Ons team staat klaar om met u mee te denken en passende oplossingen te vinden, waarbij maatwerk onze specialiteit is. U kunt erop vertrouwen dat ons bouwadvies volledig op uw situatie wordt afgestemd, en dit doen we met een ongekende passie voor het vak.

Wij begrijpen dat elk project uniek is, daarom streven we ernaar om een persoonlijke benadering te hanteren die volledig aansluit bij uw behoeften en verwachtingen. Door goed naar u te luisteren, kunnen we advies op maat leveren en samenwerken aan een succesvol resultaat.

Ons team

BOS Bouwadvies is een gedreven organisatie met een divers team van specialisten. Ons team stelt ons in staat om een breed scala aan diensten aan te bieden aan onze opdrachtgevers, variërend van jong talent tot ervaren professionals. Hoewel we een passie hebben voor techniek, benaderen we onze projecten altijd met een menselijke touch.

Onze specialisten beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op verschillende vakgebieden binnen de bouwsector. Of het nu gaat om architectuur, bouwkunde, projectmanagement, duurzaamheid of bouwtechniek, wij hebben de expertise in huis om u optimaal van dienst te zijn.

We hechten grote waarde aan het opbouwen van duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Door goed te luisteren naar uw wensen en behoeften, streven we ernaar oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw verwachtingen. We geloven in een persoonlijke benadering en streven naar een langdurige samenwerking op basis van vertrouwen en open communicatie.

Bij BOS Bouwadvies zetten we ons vol enthousiasme in om hoogwaardige bouwadviesdiensten te leveren die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Ons doel is om uw project succesvol te maken en te zorgen voor een positieve en probleemloze bouwervaring.

Erkend leerbedrijf

BOS Bouwadvies is al bijna 25 jaar een erkend leerbedrijf en heeft in die tijd talloze stagiaires geholpen in hun professionele ontwikkeling. We zijn trots te kunnen zeggen dat verschillende oud-stagiaires zelfs bij ons in dienst zijn gekomen!

Goede doelen

De Lwengo Kids Foundation is een organisatie die zich richt op het verbeteren van het welzijn en de toekomstperspectieven van kinderen in Lwengo, een district in Oeganda. De stichting werkt aan diverse projecten en initiatieven om de leefomstandigheden van kinderen in deze regio te verbeteren. BOS Bouwadvies steunt dit initiatief en sponsort Joseph.

Daarnaast hebben we een inzamelbox voor toners ten behoeve van Cliniclowns. Voor elke bruikbare inktcartridge of lege toner ontvangt Cliniclowns een vergoeding van onze inzamelpartner, Eek. Heeft u nog lege inktcartridges of toners die u niet wilt weggooien, maar wilt inleveren voor CliniClowns? Dit kan bij ons op kantoor.

Sport

BOS Bouwadvies draagt ook graag bij aan sportieve evenementen, zoals wielrennen. Met onze bijdrage maken we het mogelijk om tours in het buitenland te organiseren. We zijn trots dat we kunnen bijdragen aan het creëren van onvergetelijke ervaringen voor wielrenners. De prachtige landschappen en bijzondere locaties waar deze evenementen plaatsvinden, spreken voor zich en dragen bij aan de unieke beleving.