Nieuwbouw Ayal Kaas

Zaandam

Projectomschrijving

Ayal Kaas, een onderneming gevestigd in Zaandam, was gespecialiseerd in het snijden, raspen en verpakken van kaas. Met klanten variërend van supermarktketens tot groothandels en horecagelegenheden in heel Europa, had het bedrijf te maken met aanhoudende groei. Om aan deze groei te voldoen, besloot Ayal Kaas om een nieuw bedrijfspand te laten bouwen.

De keuze voor nieuwbouw was gebaseerd op de strikte hygiënische eisen die gelden voor voedselproducenten, die gemakkelijker en effectiever konden worden gerealiseerd in een nieuw gebouw in plaats van in een bestaande structuur. In het nieuwe pand werden drie productielijnen voor gesneden kaas en een lijn voor geraspte kaas ondergebracht.

Toelichting werkzaamheden

BOS bouwadvies speelde een essentiële rol bij het realiseren van het nieuwe pand voor Ayal Kaas. Ons team nam de leiding in het ontwerpproces, waarbij we niet alleen esthetiek, maar ook functionaliteit en technische vereisten in acht namen. Daarnaast hebben we het vergunningstraject efficiënt en succesvol begeleid, zodat alle benodigde goedkeuringen werden verkregen.

In samenwerking met BimBuildings hebben we het technische aspect van het project geoptimaliseerd, met moderne technologieën en duurzame oplossingen voor een efficiënt productiecentrum.

Onze bijdrage

3D model, Bouwtoezicht, Ontwerp, vergunningsaanvraag, Werktekeningen

Bouwjaar

2020

Opdrachtgever

Ayal Kaas B.V.

Ontwerp

BOS bouwadvies

Specialisme

Architectuur | Bouwadvies
Firegroup-3
Firegroup-2